Inloggen

  Wij zijn wij?  

        

Taxatieburo De Goede is een taxatie- en adviesburo voor kunst en antiek. Er worden beëdigde taxaties voor verzekeringen, nalatenschappen en verdelingen verricht. Tevens kan er geadviseerd worden over het beheer, behoud en opschonen van collecties. Ook kan desgewenst de verkoop van kunst en antiek bemiddeld worden en worden er cursussen en lezingen over een groot aantal onderwerpen gegeven.

De verschillende activiteiten van Taxatieburo de Goede worden nader belicht op de desbetreffende pagina´s van deze website: taxaties, maatwerk, bemiddeling, cursussen en lezingen. U kunt ook uw vragen over kunst en antiek insturen en eerder gegeven antwoorden nalezen in de rubriek ´onder de loep´. Misschien is uw voorwerp al eens beschreven door José de Goede in haar bijdrage aan de pagina ‘Wegwijs’ in het Limburgs Dagblad. Onder de noemer ´Kunstschatten´ taxeert zij wekelijks een object, op deze website kunt u op trefwoord in de eerder verschenen artikelen zoeken. De ervaringen die José al vijf jaar vastlegt in haar columns in het magazine Chapeau zijn eveneens na te lezen. Bent u benieuwd naar de dagelijkse belevenissen van een taxateur in kunst en antiek? In het dagboek beleeft u het met haar mee.

Taxatieburo de Goede is gevestigd aan de Limburgerstraat 45 te Cadier en Keer.
José de Goede is sinds 1987 een beëdigd taxateur en makelaar in kunst en antiek. Tegenwoordig heet dit gecertificeerd taxateur: certificeringsnummer R 18575

Heeft u een vraag die op deze website niet beantwoord wordt, stuur dan een e-mail naar info@taxatieburodegoede.nl of neem contact op op tel.nr. 043- 3270560.

Wie zijn wij? Adres Openingstijden Routebeschrijving