Inloggen

  Second opinion (tweede mening)  

Second opinion betekent ‘tweede mening’. Hiermee wordt bedoeld dat een andere deskundige zijn mening geeft over uw twijfel, onzekerheid of juist een bevestiging dat het wel klopt.

In de kunst en antiekwereld moet je thuis zijn om te kunnen bepalen, wie waar verstand van heeft, wat is zijn specialiteit, en of de persoon die u adviseert geen dubbele belangen heeft.

In de 30 jaar dat ik als taxateur in kunst en antiek werkzaam ben, heb ik honderden geschillen en problemen mogen en kunnen oplossen. U moet dan denken aan boedelverdelingen bij echtscheidingen en overlijden waarbij er onenigheid over de inboedel is ontstaan

Ook het maken van een testament of een voorgenomen schenking kan op meerdere manieren gedaan worden, ook hier kunnen wij u mee helpen.

Vastleggen dat een schilderij vals is die voor veel geld is gekocht en samen met een advocaat de koop terug draaien. Contra-expertise bij het niet uitkeren van schade door verzekeringen.

Momenteel zijn er problemen met het verzekeren van grote kunstcollecties, vooral als de klanten in het buitenland verzekerd zijn, met name in België is dat zeer gecompliceerd. Ook hier zijn mits de juiste weg wordt bewandeld pas klare oplossingen voor.

Ons kantoor heeft zich erin gespecialiseerd om voor u de juiste expert/ autoriteit voor uw probleem te vinden en oplossingen te zoeken in samenwerking met taxateurs, restaurateurs, musea, in binnen en buitenland.

Wij begeleiden u graag, wanneer u een probleem heeft op elk gebied van kunst en antiek, de taxateurs, specialisten waar we mee samen werken zijn toon aangevend voor de kunst en antiekwereld anno 2010. Discretie is verzekerd.

Heeft u behoefte aan een second opinion maak een persoonlijke afspraak met José de Goede
043-3270560 of mobiel 0621242740

Boek "de vijf minuten die mijn leven veranderden" Welkom Weblog Te koop/ For sale Taxaties, verzekering, verdeling Taxatie via twitter of mail Kunstadvies met integriteit Object van de dag Onder de loep, vragen over antiek Kunstschatten Column Chapeau TV programma's In het nieuws en tentoonstellingen Beeldentuin "landgoed heerdeberg" Restauratie van meubels, schilderijen en zilver Contact Second opinion